Γνωρίστε το Open Mall Πάτρας

Πάτρα, ένας μοναδικός προορισμός, μια πραγματικά ζωντανή πόλη.

Με πλούσιο ιστορικό παρελθόν και πολλά αξιοθέατα. Αλλά και μια πόλη σύγχρονη, γεμάτη κίνηση, στην οποία μπορείτε να συνδυάσετε όμορφες διαδρομές, ψυχαγωγία, πολιτιστικές δράσεις, γνωρίζοντας παράλληλα την αγορά της.

Το Ανοικτό Εμπορικό Κέντρο Πάτρας (Patras Open Mall ) με 129 καταστήματα όλων των ειδών στην καρδιά της πόλης, είναι ένας πρότυπος ανοιχτός εμπορικός χώρος που καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών σε ποικιλία, με φιλικές τιμές και ασυναγώνιστη εξυπηρέτηση. Με την κάρτα μέλους του Patras Open Mall έχετε ειδικές εκπτώσεις όλον τον χρόνο και κερδίζετε πλούσια δώρα.

Ο τρόπος να γνωρίσει κάποιος το Patras Open Mall είναι ένας περίπατος κάνοντας τα ψώνια του και θαυμάζοντας παράλληλα τα αξιοθέατα της πόλης. Ενημερωθείτε στα Info Points στις κεντρικές πλατείες, από την ιστοσελίδα μας www.patraopenmall.gr και από το πρωτοποριακό wifi σύστημα για smartphones.

Ανακαλύψτε την καρδιά της Πάτρας που χτυπά δυνατά κάθε ημέρα. Εξερευνήστε την πόλη, γνωρίστε το λαμπερό παρελθόν της. Ανακαλύψτε τις ομορφιές και τους ανθρώπους της και όλα τα προϊόντα που έχει να σας προσφέρει το Patras Open Mall. Θα τo αγαπήσετε και θα τo επισκεφθείτε ξανά και ξανά.

Patras Open Mall. Την πόλη μου στηρίζω και κερδίζω.

Ελληνικά

Κατεβάστε την εφαρμογή μας για κινητά

Για να εκμεταλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες του Open Mall

       

Open Mall Image

κανόνες δημοσιότητας